Vyhledávání


Kontakt

TRIGON
Litovel

605 821 553

E-mail: foltrigon@email.cz

Diskografie CD

 
  TRIGON 2023
  Jako dřív - probíhá nahrávání...
 
 
 FOL 2021
 Jinotaj - křest 3.9.2021 v Litovli - kmotr Jirka Hofírek
                          
 
 
 FOL 2016
 Nespoutaný - křest 19.12.2015 v Uničově - kmotři Dharma, Mirek Vinkler a Pepa Frey
                          
 
 
  FOL 2005, reedice 2014
  Nejsem krále Karla syn - křest 26.11.2005 v Července - kmotr Jiří Fiala
 
                           
 
 
  TRIGON 2011
  Best OFFOL - křest 3.7.2011 v Uničově - kmotři Karek Kahovec a Viktor Sodoma
                          
 
 
  TRIGON 2007
  Věčnost času - křest 17.8.2007 v Litovli - kmotr Oskar Petr
  
                          
 
 
  TRIGON 2004
  Nebe tu máš - křest 9.10.2004 v Července - kmotr Vláďa Krčál
                         
 
 
  TRIGON 2004
  Pouto - křest 17.8.2004 v Kutné Hoře - kmotr Josef Samek
  
                          
 
           
  TRIGON 2003
  Čínský drak - křest 11.10.2003 v Července - kmotr Pavel Novák
                          
 
 
  TRIGON 2002
  Budu ti věřit - křest 29.3.2002 v Uničově - kmotr Radek Vincour